DZSIP TÚRA
A SZEKSZÁRDI
BORVIDÉKEN

PARTNEREINK:


Riport rólunk

Dzsipturagif


Szállások:


Linkek:


Facebook Instagram

Dzsip túra programok

Járműveink:


Túra programok:

2 órás program: 8000 Ft/ fő egyéni ár

Dzsip túra

2 órás program, csoport ár 8 fő-ig: 32 000 Ft

Dzsip túra

2 órás program, csoport ár 9-22 fő között: 4000 Ft/fő

Dzsip túra

3 órás program: 12 000 Ft/fő egyéni ár

Dzsip túra

3 órás program, csoport ár 8 fő-ig: 48 000 Ft

Dzsip túra

3 órás program, csoport ár 9-22 fő: 6000 Ft/fő

Dzsip túra

Egyedi csomagokCsapatépítés

Csapatépítés:

A megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk a túrák időbeli terjedelmét a szolgáltatások kiegészítését. Borral, pogácsával, étkezéssel. Ezek a fenti árakban nem szerepelnek.


Leánybúcsú

Leánybúcsú vagy legénybúcsú:

4 órás program borfogyasztással 7000 Ft/fő, bármilyen létszámmal.

 

 

 


Pincetúra:

Pincetúra

Ebben a csomagban azt az igényt szeretnénk kielégíteni, hogy egy programban több pince látogatásra is sor kerülhessen. 3 pincét borkóstolóval 1-1 órás pincében töltött idővel 6 órás programban tudunk teljesíteni A program ára: csoport ár 15 000 Ft/ fő, mely tartalmazza a pincékben a borfogyasztást is. A program kiegészíthető vacsorával, a vacsora után vissza a kért helyszínre. Vacsora a Fritz pince étterme, Takler Kúria Primarius étterme, vagy a Horog étterem építhető a programba. A vacsora díját a program nem tartalmazza, ez 5 000 Ft/fő körüli, étteremtől függően.


Családi dzsiptúra

Családi kedvezmény:

Család részvétel esetén a 14 év alatti gyerekek díját elengedjük. Ők a létszámba az árképzésnél nem számítanak. Ha a létszám miatt 2 autó szükségessé válik, akkor is csak a felnőtteket vesszük figyelembe.

 

 


Családi dzsiptúra

Utasbiztonság, gyerekbiztonság:
A túrák során használt gépocsijaink rendelkeznek biztonsági övvel. Gyerekeket csak a mindenkori szabályok szerint engedünk utazni. A gyerekbiztonság alapfelszerelései: ülésmagasító, gyerekülés, isofix rögzítő pont. A fenti felszerelési eszközökről a megrendelőnek kell gondoskodni és használatát ellenőrizni.Díjaink ÁFA mentes szolgáltatást jelentenek, mert kisadózóként nem tartozunk az ÁFA fizetési kötelezettség körébe.
Ha szolgáltatásunkat más szervezeten keresztül veszik igénybe, akkor az ott keletkező ÁFA fizetése + költségként merülhet fel.

Fizetni készpénzben, vagy azonnali átutalással lehet.